Menu Sluiten

Rijden op het circuit van MRG

Om op de baan te rijden dien je een licentie aan te vragen.

Weekends:

 • Op wedstrijddagen kunnen enkel deelnemende rijders gebruik maken van het circuit. Na de wedstrijd kunnen rijders met een jaarlicentie wel rijden tot het einde van de toegelaten rijtijd (19u voor brandstof en 22u voor elektro).
 • Rijden zonder MRG-jaarlicentie kan enkel bij aanwezigheid van het bestuur of een clubmedewerker. Daarom kan dit enkel in het weekend vanaf 10u en tot 18u, en bij een minimum aantal van 4 rijders met daglicentie. Je kan een daglicentie nemen voor 12€. De club vraagt wel aan alle rijders dat ze aangesloten zijn bij FBA voor de verzekering. 
  Je dient je steeds aan te melden via een aanvraagformulier. Per mail zal je dan antwoord krijgen of er iemand van de club kan aanwezig zijn, en je een daglicentie kan nemen.
 • Rijders die nog niet bij het FBA aangesloten zijn kunnen dit altijd via MRG doen (15 €), bij voorkeur door op voorhand aanvraag in te vullen (klik hier)

Weekdagen:

 • Enkel met een MRG jaarlicentie en MRG Race licentie is het mogelijk om op weekdagen gebruik te maken van het circuit. (met uitzondering van dinsdag = sluitingsdag Horensbergdam.)
  MRG Race licentie houders kunnen aanmelden via de WhatsApp groep of via aanvraagformulier (klik hier).
 • De club heeft geen standaard openingstijden. Met een jaarlicentie krijg je een code waarmee je toegang hebt tot het circuit en het toilet. (link naar aanvraag jaarlicentie.)
  Toegelaten rijtijden:
  o Brandstof klassen: 9u tot 19u
  o Elektro klassen: 8u tot 22u. Opmerking, vaak is er wel nog geen toegang voor 9u vanwege de poort van de karting.
  • Op dinsdag zal de club gesloten zijn, net zoals motorcross en karting.

Voor meer info over de club MRG vzw : klik hier

Voor aanvraag Jaarlicentie, Race licentie en Paddock licentie (FBA aanlsuiting) : klik hier

Voor het inschrijven voor wedstrijden is er een MyRCM account nodig. Klik hier voor meer uitleg.

Klik hier om je in te schrijven voor wedstrijden via MyRCM (FBA aansluiting vereist).