Menu Sluiten

Wedstrijdkalender en preventieve corona maatregelen !

Beste competitie rijders,
onze eerste wedstrijd met preventieve maatregelen is vlot verlopen. In het document in bijlage vatten we even samen waar u rekening mee dient te houden indien u aan één van de komende wedstrijden wenst deel te nemen. Het belangrijkste blijft de veiligheid van alle deelnemers en hun familie, het gaat om mensenlevens! Dus we vragen aan iedereen dit document door te nemen en deze regels dienen ten alle tijde worden gerespecteerd. We rekenen op ieders zin voor verantwoordelijkheid en zullen als organisator ook streng toezien op naleving van de regels.
We hopen velen te zien op wedstrijden te Genk, natuurlijk op een veilige manier.

PS. Regels kunnen steeds nog worden aangepast wanneer er op nationaal of stedelijk niveau ook wijzigingen zijn in de preventie maatregelen.

Wedstrijden te MRG en Corona preventie maatregelen v2020 07 21

En Français  :   

Inschrijven voor wedstrijden via MyRCM (klik hier).

Wedstrijden te MRG en Corona preventie maatregelen v2020 07 21