Menu Sluiten

Warm up ipv BK op 30/5 (max 20 rijders)

Aangezien de op 30/5 geplande BK wedstrijd niet kan doorgaan binnen de geldende Covid maatregelen, zal er diezelfde zondag een Warm Up georganiseerd worden. Er mogen max 25 personen aanwezig zijn en daarom beperken we ons tot 18 rijders. In het geval er plaatsen te weinig zijn, zal er op zaterdag 29/5 ook een Warm Up worden georganiseerd met max 18 rijders. In het andere geval zullen we zaterdag vrij rijden organiseren waarop RC rijders kunnen inschrijven, de rijders van zondag of vrij rijden. Er zal geen mogelijkheid zijn voor pocketbike rijders om  op zaterdag of zondag te komen rijden.

Gelieve bij het inschrijven ook iedereen die met u mee komt met voor- en achternaam op te geven.
https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&&dId[E]=57798

Hopelijk zien we velen na lange tijd nogmaals genieten van een RC-event.

Tot binnenkort.