Menu Sluiten

Circuit gesloten, ook voor rijders met een jaarlicentie

In lijn met verstrengde maatregelen is het circuit van MRG sinds donderdag 29/10 gesloten voor alle rijders. Dus ook rijders die een jaarlicentie hebben, kunnen geen gebruik meer maken van de baan. Het is dan ook niet toegelaten op de accommodatie te komen.
We verwachten dat we ten vroegste in het voorjaar van 2021 terug zullen kunnen toelaten dat er gereden wordt op het circuit. Het voornaamste is dat we iedereen volgend jaar weer in goede gezondheid mogen verwelkomen.

Het wedstrijdseizoen werd danig overhoop gehaald in 2020. Echter dankzij de steun van vele rijders tijdens de eerste golf van de pandemie, zal de club alvast zonder financiële problemen deze moeilijke periode doorkomen. Nogmaals dank aan allen hiervoor.

Van zodra er enige duidelijkheid kan gegeven worden over de kalender van volgend jaar communiceren we.